Ploaia incurca itele pompierilor salajeni

Magazin Salajean 18 mai 2012 0

Cele noua echipaje inscrise la concursul cercului de elevi Prietenii Pompierilor vor trebui sa mai astepte pana sa intre in competitie, din cauza ploilor abundente anuntate de meteorologi si pentru ziua de astazi. Programat initial a avea loc in cursul acestei zile, concursul a fost amanat pana saptamana viitoare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca probele competitiei presupun activitati in aer liber, iar din cauza conditiilor meteo nefavorabile, concursul s-a amanat. Echipajele trebuiau sa participe, vineri, pe stadionul municipal, la trei probe: una teoretica si doua practice, respectiv pista de indemanare peste obstacole si stafeta 400 de metri cu obstacole. Insa, din cauza vremii nefavorabile, concursul a fost amanat, fiind reprogramat pentru data de 24 mai, de la ora 9, in aceeasi locatie, a declarat purtatorul de cuvant.

La competitie s-au inscris echipajele de la Scolile Gimnaziale Mihai Eminescu, Iuliu Maniu, Simion Barnutiu si George Cosbuc din Zalau, Scoala Gimnaziala Silvania din Simleu Silvaniei si de la Scolile Gimnaziale din Romanasi, Nusfalau, Chiesd si Aghires.

Aceasta este cea de-a doua activitate programata a avea loc in municipiu care a fost amanata din cauza ploilor abundente. Si in cursul zilei de miercuri, organizatorii marsului elevilor de liceu din cadrul Targului ofertei educationale Pasi in cariera, ce urma a avea loc in centrul municipiului, au fost nevoiti sa renunte la activitate din cauza vremii nefavorabile. Cel mai probabil, si aceasta activitate va fi reprogramata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »