Peste 80 de candidaţi au bătut în retragere la Titularizare

Andreea Vilcovschi 12 iulie 2017 3
Peste 80 de candidaţi au bătut în retragere la Titularizare

Trei sferturi dintre cadrele didactice care s-au înscris la Titularizarea din acest an au participat miercuri, 12 iulie, la examenul organizat de către Ministerul Educaţiei.
Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, în sălile centrului de examen de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai” Zalău s-au prezentat 286 din totalul celor 368 de candidaţi înscrişi, ceilalţi retrăgându-se din concurs ori absentând.
Lucrările vor fi trimise, în cursul zilei de azi, la Centrele de Evaluare din țară. Primele rezultate vor fi afișate în data de 18 iulie 2017, iar eventualele contestații vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și transmise către Centrele de Evaluare, în zilele de 18 şi 19 iulie 2017. Soluţionarea contestaţiilor va avea loc în perioada 20-24 iulie, urmând ca rezultatele finale să devină publice în 25 iulie.
Reamintim faptul că pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7.

Apreciază și distribuie

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Tăunu 12 iulie 2017 at 18:38 - Reply

  Concursul de Titularizare este greu, nu mă mir că unii şi-au pus coada pe spinare. Decât să iei un trioc, mai bine votezi !

 2. Anonim 12 iulie 2017 at 20:26 - Reply

  No da abandoneaza inainte de vreme geniile astea din invatamint acuma ca li sa marit salariul!

  • Anonim 12 iulie 2017 at 23:05 - Reply

   Nu-i adevărat! Profesorii și medicii au primit pînă acum de la PSD doar promisiuni că s-ar putea să li se dea anul viitor, în 2018. PSD nu are nevoie de medici și profesori, ci de analfabeți ca tine.

Lasa un Raspuns »