Peste 300 de cadre didactice, la examen

Magazin Salajean 5 septembrie 2007 0

Peste 300 de cadre didactice, la examen

* peste 300 de cadre didactice salajene sustin, in cursul zilei de azi, concursul de ocupare a posturilor ramase vacante dupa repartizarea computerizata in urma concursului de titularizare

Inspectorul scolar adjunct din cadrul Inspectoratului Scolar al judetului Salaj, Szabo Stefan, a declarat in cadrul conferintei de presa de ieri ca, in urma sedintelor publice de repartizare pe posturi a cadrelor didactice au ramas vacante un numar de 400 de locuri.

Astfel ca, aproximativ 300 de profesori vor trece astazi si maine prin febra examenelor pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificat si necalificat.

Majoritatea concursurilor se desfasoara la Colegiul National Silvania, dar si la Palatul Copiilor, data fiind natura probelor. In cursul zilei de ieri s-au stabilit salile unde se vor sustine examenele, iar de desfasurarea propriu-zisa raspunzator este inspectorul de specialitate. In cazul in care inspectorul de specialitate nu poate fi prezent la concurs din anumite motive, acesta va desemna un inlocuitor, a afirmat inspectorul Szabo.

Contestatiile se vor depune in zilele de 7-10 septembrie, iar in 12 se vor face cunoscute rezultatele finale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »