Pana acum, 19 milioane de lei folositi pentru reabilitari scolare

Magazin Salajean 2 octombrie 2007 0

Pana acum, 19 milioane de lei folositi pentru reabilitari scolare

La aproximativ o luna de cand prefectul Andrei Todea si reprezentantii Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj se declarau nemultumiti fata de modul in care unitatile de invatamant din judet au cheltuit fondurile alocate reabilitarilor, situatia s-a imbunatatit. Astfel, la inceput de octombrie, in Salaj au fost cheltuite 73 la suta din fonduri, cu 30 de procente mai mult decat acum o luna.

Szabo Stefan, inspector scolar adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, a declarat ca, in prezent, din cele 186 de obiective de investitii carora li s-au alocat fonduri pentru reabilitare, nu este nici una in care sa nu se fi cheltuit din bani. Din totalul de fonduri pe care le-a primit Salajul au fost cheltuite pana acum aproximativ 73 la suta, adica 19,2 milioane de lei. In fiecare din cele 184 de unitati de invatamant s-au cheltuit bani pentru lucrari la cladiri, a declarat inspectorul Szabo.

Acesta a spus ca, pana la finalul anului, se va incerca folosirea pe deplin a sumei alocate Salajului, suma ce este de 26,4 milioane de lei.

Potrivit sursei citate, in prezent Salajul se afla peste media pe tara in ceea ce priveste folosirea pentru lucrari in unitatile de invatamant a banilor de la Guvern.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »