Olimpicii Colegiului National Silvania Zalau, premiati pentru calificarea la nationale

Magazin Salajean 29 martie 2012 0

Olimpicii Colegiului National Silvania Zalau, premiati pentru calificarea la nationale Cei 41 de elevi de la Colegiul National Silvania (CNS) din Zalau, care s-au calificat la etapele nationale ale olimpiadelor scolare, au fost premiati ieri, de catre conducerea Primariei Zalau. La evenimentul festiv organizat in curtea unitatii liceale a fost invitat, alaturi de olimpici si profesorii indrumatori, si primarul municipiului – Radu Capilnasiu, care le-a inmanat elevilor premiile constand in sume de bani.

Dupa cum ne-a declarat edilul Zalaului, toti elevii care au obtinut rezultate deosebite la fazele judetene, reusind sa se califice la etapele nationale ale olimpiadelor scolare, au primit cate 100 de lei fiecare. In mod traditional, CNS are multi reprezentanti la etapele nationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare, motiv pentru care am dorit sa le transmitem un mesaj de incredere, de incurajare pentru competitiile ce urmeaza. Cu aceasta ocazie, elevilor le-au fost acordate premii in bani, cate 100 de lei pentru fiecare participant la olimpiadele nationale, a declarat Radu Capalnasiu.

CNS Zalau este unul dintre cele mai cotate licee din judet, si nu numai, clasandu-se pe locul 14 la nivel national in ceea ce priveste performantele scolare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »