O zi fericita la Scoala gimnaziala Iuliu Maniu – Zalau

Magazin Salajean 5 martie 2009 0

O zi fericita la Scoala gimnaziala Iuliu Maniu - Zalau

Ziua de 4 martie 2009 a fost o zi de sarbatoare pentru elevii din alternativa educationala Step by Step, de la Scoala gimnaziala Iuliu Maniu.

Pas cu pas am ajuns la Sarbatoarea celor 100 de zile de scoala, a cincea editie in scoala noastra, unde zeci de copii din clasele I-IV au marcat intr-un mod aparte acest eveniment, moment cu o insemnatate deosebita in alternativa Step.

Pe parcursul celor 100 de zile de scoala, fiecare elev din clasa I, cu sprijinul parintilor, a adunat in colectii inedite diferite obiecte, o suta (100 nasturi, …100 de obiecte…) pe care le-au expus in fata colegilor si au explicat ce inseamna acestea pentru ei.

La inceput, in primele zile de scoala, a fost un vis de a realiza ceva frumos, dar, prin munca si sprijinul acordat din partea parintilor, prin talent si daruire, visul micilor boboci a prins contur, iar ieri, 4 martie, a devenit realitate. Expozitia realizata de ei a picurat in sufletul vizitatorilor bucurie, vibratie si un strop de primavara, aducand in scoala noastra sarbatoarea.

Ziua speciala a avut o incarcatura emotionala aparte datorita faptului ca in sala de clasa se aflau de aceasta data si cei dragi, mama, tata sau bunica, care asistau la activitatile zilei: intalnire cu un echipaj de profesionisti din cadrul Politiei Municipale; vizionarea unui spectacol oferit de clasa a III-a Step by Step; concursuri de perspicacitate – pe echipe; jocuri interactive.

Surpriza evenimentului a fost masa festiva, tortul celor 100 de zile, din care s-a infruptat fiecare, cireasa de pe tort fiind cantecul, dansul si voia buna.

In sprijinul promovarii procesului educational in alternativa Step by Step, in scoala noastra sunt organizate astfel de momente care, prin colaborarea elevilor si implicarea acestora cu mult entuziasm in activitatile sustinute, aduc momente de bucurie sufleteasca, in timp ce comunicarea dintre invatatoare, elevi, parinti devine din ce in ce mai eficienta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »