O prima promotie de absolventi de facultate in Salaj

Magazin Salajean 26 mai 2010 0

O prima promotie de absolventi de facultate in Salaj

Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau a fost neincapatoare, vineri, pentru cei aproape 300 de studenti ai Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad – Filiala Zalau si pentru parintii, fratii, prietenii si apropiatii acestora, prezenti la Festivitatea de absolvire a promotiei 2010. Momentul festiv a fost deschis prin traditionalul Gaudeamus igitur, urmat de mesajul parintelui Gabriel Gardan, purtatorul de cuvant al Episcopiei Salaj. La festivitate au fost invitate si autoritatile locale si judetene, precum si reprezentanti ai institutiilor de deconcentrate, care le-au transmis absolventilor mesaje de felicitare pentru incheierea studiilor universitare.

Conf.univ.dr.ing. Aurica Grec, presedintele Filialei Zalau a U.V.V.G. Arad, le-a transmis proaspetilor absolventi mult succes in valorificarea cunostintelor acumulate si a diplomelor primite, ca fiecare sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales in conditiile actuale de criza economica. Prorectorul Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad, prof.univ.dr.ing. Cornel Somesan, a transmis mesajul de felicitare al rectorului universitatii prof.univ.dr. Aurel Ardelean.

Dupa inmanarea diplomelor catre absolventi, a venit si randul autoritatilor. Cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta a U.V.V.G. Arad, prefectul judetului Salaj, Vegh Alexandru, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, si primarul Zalaului, Radu Capalnasiu, au primit din partea conducerii universitatii diplome si medalii de bronz pentru buna colaborare si pentru sprijinul acordat Filialei Zalau a U.V.V.G. Arad. Totodata, si inspectorul general scolar Ioan Abrudan a primit o diploma de excelenta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »