O noua promotie de ingineri salajeni

Magazin Salajean 31 mai 2010 0

O noua promotie de ingineri salajeni

La fel ca in fiecare an, in aceasta perioada au loc cursurile festive ale facultatilor din intreaga tara. Si la Zalau a avut loc, vineri, festivitatea de absolvire a studentilor de la Facultatea de Constructii de Masini si Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca (UTC) – Extensia Universitara Zalau. La cursul festiv, organizat in sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau, au fost invitati decanul Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor, Vida Simidi, prodecanul Facultatii de Constructii de Masini, conf.dr.ing. Ioan Turcu, si alti profesori universitari.

Au fost prezente si autoritatile locale si judetene, printre care presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, primarul municipiului Radu Capilnasiu, inspectorul general scolar al Inspecto-ratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan. Dupa intonarea imnului Gaudeamus Igitur, decanul Extensiei Universitare Zalau a UTC, prof.dr.ing. Ioan Vuscan, a transmis mesajul de felicitare al rectorului UTC, Radu Munteanu.

Dupa mesajele transmise de oficialitatile invitate, cei 36 de absolventi (cate 16 de la fiecare dintre facultatile mentionate) si-au primit diplomele de ingineri, precum si buchetele de flori si laudele din partea familiilor, prietenilor si apropiatilor care i-au insotit la acest eveniment maret din viata fiecarui student.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »