O noua promotie de ingineri, la Universitatea Tehnica – Filiala Zalau

Magazin Salajean 28 mai 2012 0

O noua promotie de ingineri, la Universitatea Tehnica - Filiala ZalauAproximativ 40 de studenti din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca – Filiala Zalau au participat, sambata, la festivitatea de incheiere a anului universitar, eveniment organizat in Sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau. Au fost prezenti la festivitate decani ai facultatilor clujene, profesori universitari, reprezentanti ai institutiilor publice si agenti economici, precum si apropiatii proaspetilor absolventi. Dintre oficialitati, au fost alaturi de tinerii ingineri: presedintele Consiliului Judetean Salaj – Tiberiu Marc, subprefectul Lucian Baican, primarul municipiului – Radu Capalnasiu, inspectorul scolar general Ioan Abrudan.

Momentul festiv a fost deschis de directorul Filialei universitare din Zalau, prof.dr.ing. Ioan Vuscan, care le-a urat absolventilor succes in realizarile viitoare. Doresc tuturor absolventilor sa se bucure de toate prerogativele pe care le confera diploma de inginer si sa-si gaseasca un loc de munca in cel mai scurt timp, in specializarea urmata in anii facultatii, atat in Zalau, cat si in imprejurimi, a afirmat directorul Vuscan.

De asemenea, la festivitate a fost invitata formatia de muzica clasica Honoris de la Academia de Muzica din Cuj-Napoca. Specializarile urmate de absolventii de studii superioare sunt: Tehnologia Constructiilor de Masini si Stiinta si Ingineria Materialelor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »