Nemultumiti de punctajul la dosarul pentru gradatia de merit

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Nemultumiti de punctajul la dosarul pentru gradatia de merit Noua profesori salajeni au depus contestatii pentru recalcularea punctajului la dosarul depus in vederea obtinerii gradatiei de merit. Cele mai multe contestatii au fost depuse la matematica, in numar de trei, doua contestatii au fost la disciplina educatie fizica (profesori si profesori-antrenori) si cate una la disciplinele: informatica, chimie, istorie si invatatori limba maghiara.

Conform planului pentru acordarea gradatiilor de merit, contestatiile vor fi rezolvate pana in data de 20 mai, urmand ca in termen de cinci zile sa fie inaintata lista cu propunerile Inspectoratului Scolar Judetean, validate in cadrul Consiliului de Administratie, catre Ministerul Educatiei. In 31 mai, ministerul valideaza lista persoanelor ce vor beneficia de gradatie de merit.

Anul acesta, in Salaj, au fost depuse 213 dosare pentru gradatia de merit, la 26 de discipline. Insa, mai putin de jumatate dintre dascali vor beneficia de acest plus de 25 la suta din salariu, pentru o perioada de cinci ani, reprezentantii inspectoratului Scolar anuntand ca vor fi acordate doar aproximativ 100 de gradatii de merit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »