Miss si Mister Boboc 2011 la Universitatea Vasile Goldis – Filiala Zalau

Magazin Salajean 19 decembrie 2011 0

Miss si Mister Boboc 2011 la Universitatea Vasile Goldis - Filiala Zalau

Zece studenti din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis (UVVG) Arad – Filiala Zalau s-au intrecut, vineri seara, pentru titlurile de Miss si Mister Boboc 2011. Seara s-a aratat una extrem de distractiva atat pentru studenti, cat si pentru cadrele universitare prezente la spectacol. In deschiderea evenimentului, directorul de studii al filialei universitare, conf.univ.dr.ing. Aurica Grec, le-a urat mult succes concurentilor. Studentia trebuie sa reprezinte, deopotriva, parghia pentru specializarea in plan profesional si momentele de varf ale tineretii. Pentru ca tineretea este vremea tuturor viselor si implinirilor, momentul ideal pentru a pune temelia unei vieti profesionale, a precizat Aurica Grec.

Pentru a castiga concursul, concurentii au fost nevoiti sa-si invinga emotiile, reusind cu brio sa treaca prin probele de foc. Invitati in scena de prezentatoarele balului, respectiv Alexandra Rosu si Cristina Marian, studentii au participat la probele de prezentare, de cultura generala in ceea ce priveste universitatea UVVG Arad, proba de dans tematic si alte probe surpriza. De asemenea, au fost invitati si alti tineri care au interpretat piese muzicale.

Intr-un final, juriul alcatuit din profesori universitari si castigatorii editiilor trecute la balul bobocilor a avut sarcina grea sa aleaga castigatorii. Pentru ca au intrunit toate calitatile necesare in castigarea competitiei, titlul de Miss Boboc i-a revenit Ancutei Virginia Groza, studenta la Facultatea de Stiinte Economice – specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, titlul de Mister Boboc fiind acordat lui Ionut Stefan Ursan, student la Facultatea de Stiinte ale Naturii – specializarea Ecologia si Protectia Mediului. De asemenea, anul acesta a fost acordat si un premiu de Miss Popularitate studentei Alina Sandor, la Facultatea de Stiinte Economice – specializarea Marketing. Totodata, au fost rasplatiti pentru distractie si perseverenta in cadrul competitiei fiecare dintre participanti, cu premii si diplome.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »