Ministrul Educatiei, invitat la sarbatoarea Zilele Invatamantului Salajean

Magazin Salajean 18 noiembrie 2010 0

Ministrul Educatiei, invitat la sarbatoarea Zilele Invatamantului Salajean

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a fost invitat astazi, la Zalau, sa participe la sarbatoarea Zilele Invatamantului Salajean, ce se desfasoara pe intreg parcursul saptamanii. Inspectorul general scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, ne-a declarat, ieri, ca ministrul nu si-a confirmat prezenta la evenimentele ce vor avea loc in cursul zilei de astazi. Am lansat invitatia ministrului Educatiei pentru a participa la activitatile dedicate Zilelor Invatamantului Salajean, la sediul Inspectoratului Scolar. Insa nu avem confirmarea daca ministrul va fi prezent la aceste activitati, anuntandu-si prezenta doar in conditiile in care timpul ii permite, a declarat Ioan Abrudan.

Inaugurarea noii cladiri a Inspectoratului Scolar este prima activitate a zilei, cu incepere de la ora 9.30. O jumatate de ora mai tarziu, in sala de sedinte a unitatii, va avea loc o lansare de carte Cartea scolilor salajene si a buletinului informativ Scoala Salajeana. De la ora 11 este programata Gala Olimpicilor in cadrul careia vor fi premiati elevii care au obtinut premii si mentiuni la etapa nationala a olimpiadelor scolare pe parcursul anului scolar 2009-2010. Activitatile zilei se incheie cu omagierea dascalilor pensionati anul trecut scolar.

Zilele Invatamantului Salajean continua pana duminica. In aceasta ultima zi de sarbatoare, TenarisSilcotub va premia elevii de liceu din municipiu care au incheiat anul trecut scolar cu medii de peste 9,95. Premierea va avea loc incepand cu ora 16, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »