Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, în vizită la Zalău

Magazin Salajean 16 martie 2011 0

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, în vizită la Zalău

Conducerea Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului va fi prezentă la Zalău, la începutul lunii viitoare, pentru o întâlnire la care au fost convocaţi să participe inspectorii şcolari generali din toate judeţele ţării.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, Ioan Abrudan, ne-a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că este vorba de şedinţa de lucru anuală desfăşurată în fiecare an într-un alt judeţ. Anul acesta s-a stabilit ca întâlnirea între ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ministrul secretar de stat şi directorii de direcţie cu inspectorii şcolari generali să aibă loc la nivelul municipiului Zalău. Aceasta se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, respectiv în perioada 7-9 aprilie, a declarat Abrudan.

Potrivit acestuia, în cadrul întrunirii se vor stabili consfătuirile de lucru pentru perioada următoare, precum şi lansarea campaniei Tu faci legea de nota 10, pentru dezbaterea modului de punere în aplicare a noii Legi a Educaţiei Naţionale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »