Mentiuni pentru olimpicii salajeni, la nationala de discipline tehnologice

Magazin Salajean 6 aprilie 2012 0

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a fost, miercuri dupa-amiaza, gazda festivitatii de premiere a elevilor castigatori la olimpiada nationala la disciplinele din A.C. Tehnologii, domeniul Constructii, instalatii si lucrari publice. Si in acest an, competitia a fost organizata la Grupul Scolar Mihai Viteazul din Zalau, in perioada 1-5 aprilie.

In cadrul evenimentului au fost premiati pentru rezultatele obtinute si cei doi elevi care au reprezentat la aceasta competitie judetul Salaj. Potrivit rezultatelor postate online pe site-ul unitatii scolare organizatoare a olimpiadei nationale, elevii Flaviu Catalin Sabou si Adrian Ureche au obtinut primele mentiuni pe grupe de clase. Premiile intai au fost adjudecate de catre Raul Vasile Sarca, de la Colegiul Tehnic Constantin Brancusi din Oradea, si de Paul Marian Bejan, elev la Colegiul Tehnic Anghel Salingy din Bacau.

Probele desfasurate in cadrul competitiei, practice si scrise, au fost intrerupte pentru o zi in care olimpicii au fost invitati intr-o excursie de vizita a unor obiective turistice ale judetului Salaj, printre care si la Gradina Botanica din Jibou. La aceasta etapa a olimpiadei in domeniul constructiilor, instalatiilor si lucrarilor publice au participat peste 100 de elevi din mai multe judete ale tarii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »