Lucrari de reabilitare scolara, la timp

Magazin Salajean 4 octombrie 2006 1

Suntem in perioada in care trebuie sa trimitem catre Ministerul Educatiei si Cercetarii un raport privind starea invatamantului pentru anul scolar 2005-2006, pana pe data de 15 octombrie, a declarat Ioan Abrudan, inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta ieri, 3 octombrie. Inspectorul general ne-a mai informat ca acest raport va fi prezentat primariilor si scolilor in cadrul unei sedinte care va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii noiembrie. Referitor la lucrarile de reabilitare si modernizare, inspectorul general ne-a informat ca acestea au fost demarate la toate unitatile de invatamant care au fost nominalizate in proiectul de modernizare, iar din punctul de vedere al procedurilor de demarare a lucrarilor nu exista nici un fel de probleme, insa acestea trebuie urmarite foarte atent, pentru a se respecta caietul de sarcini. Prima transa de lucrari trebuia inceputa cel tarziu pe data de 30 septembrie, iar a doua, cel tarziu pana la data de 30 octombrie, iar noi le-am inceput pe amandoua, a mai declarat inspectorul general. Deasemenea, 9.5 miliarde de lei au fost primiti de la Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru mobilier, cu preponderenta pentru invatamantul prescolar.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ionela Ionila 7 ianuarie 2015 at 20:23 - Reply

    Selectam dezvoltatori de proiect. Oferim curs gratuit de instruire de la zero . Oferim seriozitate cerem seriozitate. Detalii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email : ionila.ionela@gmail.com

Lasa un Raspuns »