Liceenii salajeni, provocati la concurs

Magazin Salajean 19 martie 2007 0

A doua etapa a concursului Alege! Este dreptul tau , organizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prin Oficiile Judetene, impreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Inspectoratele Scolare Judetene a avut loc miercuri, 14 martie.

Liceenii salajeni au trecut prin doua probe de foc, respectiv un examen scris si unul oral, ultimul constand in sustinerea eseului realizat. Potrivit comunicatului de presa emis de catre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Salaj, clasamentul a fost stabilit in urma mediei obtinute la cele doua examene sustinute.

Locul I a fost obtinut de Ioana Alina Ghiurutan, eleva a Grupului Scolar Voievod Gelu, iar locurile II si III au fost ocupate de Oana Pop si Lavinia Zoicas, ambele de la Colegiul Tehnic Alesandru P. Ilarian. De asemenea, juriul a acordat si un premiu special elevei Carmen Dobocan de la Colegiul National Silvania.

Primul clasat din fiecare judet este considerat finalist pentru etapa nationala, care se va desfasura in perioada 18-22 iunie, si component al echipei de dezvoltare regionala.

De mentionat ca scopul concursului este educarea si constientizarea tanarului consumator asupra drepturilor si intereselor sale legitime.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »