Invitatie la marsul carierei

Magazin Salajean 16 mai 2012 0

Invitatie la marsul cariereiLiceenii zalauani pornesc astazi intr-un mars al carierei prin care isi vor prezenta oferta educationala a unitatii liceale din care fac parte. Acestia vor strabate orasul pana la punctul de intalnire stabilit, la ora 14, in parcul de marmura din fata Prefecturii Salaj. Activitatea se subscrie activitatilor derulate in cadrul targului ofertei educationale Pasi in cariera, desfasurat in perioada 14-16 mai.

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj, Ioan Abrudan, a declarat ca fiecare unitate liceala va avea posibilitatea de a-si prezenta oferta educationala catre absolventii claselor gimnaziale, in vederea orientarii profesionale a acestora. Cate aproximativ 20 de elevi de la fiecare unitate liceala vor marsalui catre parcul de marmura din centrul municipiului, unde conducerea scolilor isi va prezenta oferta educationala pentru anul scolar urmator, a declarat inspectorul scolar Abrudan.

Evenimentul este organizat de Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Salaj, ISJ Salaj si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Salaj. Pasi in cariera ofera sansa elevilor si parintilor acestora de a primi informatii clare despre specializarile, profilele si domeniile de scolarizare pentru fiecare unitate de invatamant liceala din judet. In plus, elevii vor avea la dispozitie, in scurt timp, o brosura infromativa despre toate unitatile liceale din judet.

In acelasi spirit, joi vor fi prezenti la Zalau reprezentanti ai mai multor universitati pentru prezentarea ofertelor de studiu viitorilor studenti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »