Inscrierile pentru banii de calculatoare, in toi

Magazin Salajean 12 aprilie 2012 0

Inscrierile pentru banii de calculatoare, in toiElevii si studentii care se incadreaza criteriilor specifice pentru obtinerea banilor de calculatoare de birou prin programul social Euro 200 pot depune, in aceasta perioada, cererile in acest sens. Stabilirea numarului de beneficiari se va face in ordinea crescatoare a venitului brut lunar pe membru de familie, in limita sumelor alocate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.

Potrivit calendarului stabilit pentru derularea acestui program, depunerea privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii unui calculator prin acest program a inceput la data de 1 aprilie si continua pana in data de 21 aprilie. Pana in 19 mai se va realiza evaluarea cererilor de catre comisiile din unitatile si institutiile de invatamant impreuna cu comisiile de ancheta sociala, urmand ca in 31 mai sa fie afisata lista de cereri eligibile pe portalul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Lista beneficiarilor va fi afisata pe portalul euro200.edu.ro, la data de 1 iunie, astfel incat in urmatoarele trei zile rezultatele sa fie postate la nivelul unitatilor de invatamant. Contestatiile se depun in termen de 5 zile de la afisarea listei pe portalul.

Beneficiarii acestui program sunt elevii si studentii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 de lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator tip desktop. Anul trecut, au beneficiat de calculatoare prin acest program 110 elevi din judetul Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »