Incep festivitatile de absolvire a liceenilor!

Magazin Salajean 30 mai 2012 0

Incep festivitatile de absolvire a liceenilor! Elevii aflati in ultimul an de liceu isi iau ramas bun, zilele acestea, de la colegii si cadrele didactice care le-au fost alaturi in ultimii patru ani, in cadrul festivitatilor organizate de fiecare unitate liceala din judet. In acest an, sunt inscrisi in clasele a XII-a peste 2.400 de elevi.

Primii care serbeaza acest moment special din viata adolescentilor sunt elevii de la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai din Zalau. Festivitatea va avea loc astazi, incepand cu ora 13. Celelalte unitati liceale au programat festivitatile pentru zilele de joi si vineri, avand ca invitati reprezentanti ai institutiilor publice, dar si agenti economici si alti colaboratori. Bineinteles, alaturi de sarbatoriti si invitatii speciali vor sta parintii si fratii absolventilor, precum si rudele si prietenii, cu totii pregatiti cu buchete de flori si cadouri pentru acestia.

Cursurile pentru elevii aflati in anii terminali de liceu se incheie in data de 1 iunie, urmand ca, in cateva saptamani, sa intre in febra examenului de bacalaureat. Urmatorii in lista sunt absolventii claselor a VIII-a, care vor termina cursurile scolare in data de 15 iunie. Cursurile scolare pentru toti elevii se vor finaliza la data de 22 iunie, cand incepe vacanta de vara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »