In Salaj: Bacalaureat fara probleme in zi de greva generala

Magazin Salajean 23 aprilie 2010 0

In Salaj: Bacalaureat fara probleme in zi de greva generalaIn timp ce majoritatea profesorilor din Salaj au fost, ieri, in greva generala, elevii inscriși la examenul de bacalaureat au susținut proba practica de calculator fara probleme. Președintele Comisiei Județene de Bacalaureat Salaj, Mirel Matyas, ne-a spus ca patru profesori, unul de la Grupul Școlar Mihai Viteazul din Zalau și trei de la Grupul Școlar Gheorghe Pop de Basești Cehu Silvaniei, și-au anunțat din timp neparticiparea, in data de 22 aprilie, la evaluarea elevilor pentru proba de evaluarea competențelor digitale, aceștia fiind astfel inlocuiți de alte cadre didactice. Rezultatele obținute de cei 396 de elevi la examenul din 22 aprilie vor fi afișate astazi, in jurul orei 16.

Rezultatele obținute in data de 21 aprilie, au scos la iveala, ca din cei 604 candidați examinați, 272 de elevi au trecut proba la nivelul experimentați. 198 de elevi au primit certificate de competența avansati, 127 s-au incadrat la nivel mediu, iar șapte s-au incadrat proba la nivel de incepatori.

Niciun elev nu a fost eliminat.

La proba susținuta marți au fost prezenți 736 de elevi. In urma evaluarii, 397 au primit certificatul de competența experimentați, 190 au trecut proba la avansați, 136 s-au incadrat la nivel mediu, iar 13 au s-au incadrat doar la nivelul incepatori. Au lipsit opt elevi din cei programați, insa niciunul nu a fost eliminat. In Salaj, astazi e ultima zi in care candidatii inscrisi la bacalaureat sustin proba pe calculator cu toate ca termenul limita al perioadei de evaluare este 29 aprilie 2010.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »