Gradina Zmeilor

Magazin Salajean 4 mai 2010 0

Gradina Zmeilor

Aici si-au desfasurat activitatea, vineri, 30 aprilie 2010, elevii claselor I-IV, de la SCOALA ,,IOANICHIE DRUHORA, localitatea Chendrea, judetul Salaj si invatatorii din centrul metodic Jibou 2, in cadrul Cercului pedagogic al invatatorilor.

Sub indrumarea dascalilor lor, Ioana Stegerean si Victor Miclea, elevii au prezentat sceneta ,,Frumusetea si tristetea naturii in comuna mea (Balan). A urmat pe urma o excursie de recunoastere a acestei rezervatii naturale, impreuna cu invatatorii prezenti la activitate. Atat elevii, cat si dascalii au aflat foarte multe lucruri interesante despre aceste locuri minunate de la ,,ghidul excursiei, inimosul profesor Ilie Popescu.

Am retinut ca denumirea acestui loc este data de formele uriase ale stancilor care seamana, uneori, cu cele umane, avand denumiri legendare cum ar fi; ,,Zmaul si Zmaoaica, ,,Acul Cleopatrei, ,,Horea, Closca si Crisan.

Toate informatiile primite de elevi, inclusiv cele de protejare a mediului inconjurator, au fost evaluate prin organizarea la intoarcere a unui concurs, unde ambele echipaje au reusit sa raspunda corect la toate intrebarile.

Felicitari tuturor persoanelor care si-au adus aportul la realizarea activitatii si mult succes in continuare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »