Gheorghe Bancea îşi prelungeşte şederea la şefia ISJ Sălaj

Mihaela Oprea 24 iulie 2012 5
Gheorghe Bancea îşi prelungeşte şederea la şefia ISJ Sălaj

Mandatul de interimat al inspectorului şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, Gheorghe Bancea, a fost prelungit pe termen nelimitat. Concursul pentru ocuparea celei mai înalte funcţii la această instituţie a fost suspendat cu câteva zile înainte de perioada de depunere a dosarelor de înscriere.

Ministerul Educaţiei a suspendat concursurile pentru ocuparea posturilor de inspector şcolar general din toate judeţele ţării, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 20 iulie-15 septembrie.
Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Gheorghe Bancea, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că aceste modificări au fost transmise inspectoratului printr-o notă a ministerului. “Concursul se amână pentru o perioadă necunoscută la această dată. Numirea pe perioadă de interimat la şefia instituţiei era până la data de 1 septembrie, însă odată cu modificările anunţate, voi rămâne la conducerea unităţii până la organizarea concursului”, a declarat Gheorghe Bancea.
Potrivit acestuia, motivele pentru care s-au amânat concursurile au la bază activităţile diverse din această perioadă. “Sunt foarte multe activităţi pe care trebuie să le coordonăm, cum sunt examenul de bacalaureat, înscrierile la liceu, examenul de definitivare în învăţământ, mobilitatea cadrelor didactice. Cel mai probabil, concursurile vor avea loc după toate acestea, prin luna septembrie”, a precizat inspectorul şcolar.
Inscrierea candidaţilor pentru concurs urma să aibă loc în perioada 27 iulie – 3 august anul curent. Desfăşurarea concursului şi afisarea rezultatelor erau programate pentru intervalul 20-27 august. Emiterea ordinelor de numire era prevazută pentru data de 15 septembrie.
Gheorghe Bancea a preluat funcţia de inspector şcolar general al ISJ Sălaj, acesta luându-i locul lui Ioan Abrudan, care a fost eliberat din funcţie printr-un ordin emis, în data de 25 iunie a acestui an, de ministrul Educaţiei.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. ion 24 iulie 2012 at 13:18 - Reply

  Bey uselistilor,pai voi criticati pdleul pentru interimate iar voi ,cel mai cinstit si mai drept guvvern de pana in prezent o luati deja pe ulei? sa va fie rusine,iar dupa ce ati luat iar ungurii in brate v-a vota dreacu la toamna.

 2. Cetateanul 25 iulie 2012 at 09:10 - Reply

  Vor mai fi si alte surprize si “amanari” din motive politice, “medicale”, conjuncturale etc.

 3. Anonim 25 iulie 2012 at 09:20 - Reply

  Dar nu observati ca fara maghiarii din Ardeal sunteti nimicuri !!!!!!!

 4. De departe 26 iulie 2012 at 09:17 - Reply

  Bine macar ca l-au schimbat pe nemernicul de Abrudan ca asta avea clica lui, s-au facut afaceri cu catedrele, cite un profesor a avut ore de doua catedre in loc sa mai angajeze altul.Profesor de istorie preda muzica, cel de educatie fizica preda desenul, nu intereseaza pe nimeni elevii, doar cistigul, sa faca cit mai multi bani.Atunci ce ne mira rezultatele la bac. halul in care ajung tinerii….debandada curata invatamintul….nici n-ar trebui numit invatamint……

 5. Anonim 27 iulie 2012 at 08:08 - Reply

  EU PROPUN CA INSPECTOR SEF LA INVATAMINTUL SALAJAN PE PROFESORUL DEMIAN OOCTAVIAN DIN ILEANDA.,ACTUALMENTE PENSIONAR, ALTFEL NU NE PUTEM LUA BACALAUREATUL. EL NE-AR AJUTA.

Lasa un Raspuns »