Gala Voluntarilor s-a lasat cu premii in Salaj

Magazin Salajean 6 decembrie 2011 0

Gala Voluntarilor s-a lasat cu premii in Salaj Gala Voluntarilor 2011 a intrunit ieri, in sala Avram Iancu din cadrul Primariei Municipiului Zalau, zeci de elevi, profesori si consilieri scolari, precum si reprezentanti ai institutiilor publice din judet. Evenimentul a fost organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Salaj, de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj si de Filiala Salaj a Crucii Rosii.

In cadrul manifestarii, organizatorii au premiat cei mai buni voluntari salajeni ai anului 2011, precum si castigatorii concursurilor cu teme pe linia activitatilor de voluntariat. Printre acestea se numara: concursul de eseuri si fotografie Voluntar 2011 si concursul de proiecte Fii voluntar 2011, organizate de DJTS Salaj, precum si proiectul judetean COOL fara AL-COOL, organizat de aceeasi institutie mentionata in parteneriat cu CPECA Salaj. Voluntarii si castigatorii premiilor la concursurile mentionate au primit diplome si premii pentru activitatile depuse, in cursul acestui an, pentru societate.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor, sarbatorita in fiecare an in data de 5 decembrie. Totodata, Gala Voluntarilor face parte din activitatile pregatite la nivel teritorial de institutiile anterior mentionate, dat fiind faptul ca anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului, atragandu-se astfel o atentie publica sporita asupra voluntarilor si asupra contributiei lor in societate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »