Final de proiect, la şcoala din Dobrin

Andreea Vilcovschi 24 octombrie 2012 1
Final de proiect, la şcoala din Dobrin

Şcoala Gimnazială Dobrin derulează marţi, 30 octombrie, activitatea de diseminare a proiectului de grant “Un zâmbet şi o rază de soare”. Proiectul a fost implementat în perioada martie-octombrie 2012 în cadrul proiectului “Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate”, sprijinit de Fundaţia Centrul Educaţia 2000+ şi finanţat de Fundaţia Soros România prin programul Fondul de urgenţă.
Proiectul de adresează elevilor proveniţi din medii defavorizaţi, elevilor aparţinând minorităţilor naţionale, elevilor cu părinţi plecaţi în străinătate şi are ca scop îmbunătăţirea calităţii educaţiei, a randamentului şcolar al elevilor, facilitarea accesului la informaţie prin activităţi extraşcolare, dar şi dezvoltarea parteneriatului şcoală-familie-comunitate locală.
Potrivit managerului de proiect, prof. Delia Petran, obiectivele au fost atinse graţie activităţilor derulate, care au sporit motivaţia pentru activitatea şcolară, au diminuat absenteismul şi abandonul şcolar, au îmbunătăţit performanţele şcolare şi relaţiile dintre elevi, cadre didactice, părinţi şi comunitatea locală.
Proiectul a fost promovat prin 160 de pliante publicitare, o revistă cu activităţile întreprinse, opinii, sugestii ale participanţilor, chestionare aplicate, articole din presă, un jurnal de impresii şi prin punctul documentar special amenajat în incinta şcolii.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Baba Novac 24 octombrie 2012 at 05:34 - Reply

    Felicitari Mircea pentru proiectul realizat. Succes in continuare!

Lasa un Raspuns »