Filiala Zalău a UVVG din Arad a deschis un nou an universitar

Mihaela Oprea 28 septembrie 2012 1
Filiala Zalău a UVVG din Arad a deschis un nou an universitar

Conducerea Filialei Zalău a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” (UVVG) din Arad a organizat, vineri, festivitatea de deschidere a anului universitar 2012-2013. Evenimentul a avut loc în amfiteatrul din incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, clădire în care îşi desfăşoară activitatea filiala universitară.

La festivitate au fost invitaţi să participe reprezentanţi din partea autorităţilor locale şi judeţene, ai instituţiilor publice, cadre universitare şi, bineînţeles, studenţii care s-au înscris la această universitate de prestigiu.

Alături de directorul de studii al UVVG – Filiala Zalău, conf.univ.dr.ing. Aurica Grec, au onorat cu prezenţa reprezentantul universităţii arădene – lect. univ. drd. Iulian Stana, prefectul judeţului Sălaj – Filonaş Chiş, secretarul judeţului şi lector asociat al universităţii – Cosmin Vlaicu şi primarul municipiului Zalău – Radu Căpâlnaşiu.

În deschiderea manifestării, cei prezenţi au intonat tradiţionalul Gaudeamus Igitur şi imnul universităţii, după care directorul de studii al UVVG – Filiala Zalău a urat studenţilor mult succes în parcurgerea studiilor universitare şi încredere în reuşitele viitoare. “Este o zi deosebită pentru voi, “bobocii”, astăzi (n.r. vineri), când porţile universităţii s-au deschis pentru voi. Dragi studenţi, nu ştiu ce aşteptări aveţi de la noi, dar un lucru este cert: profesorii voştri vor depune toate eforturile penbtru ca voi să vă depăşiţi limitele în reuşitele în cadrul universităţii. Vă urez mult succes în următorul an de studiu”, a transmis, vineri, conf.univ.dr.ing. Aurica Grec. Totodată, directorul Filialei universitare Zalău a apreciat sprijinul acordat de autorităţile judeţului, prin implicarea universităţii ca parteneră în proiecte culturale la care au participat şi vor mai participa studenţii.

Au urmat mesajul rectorului UVVG din Arad – prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, transmis studenţilor de către reprezentantul delegat lect. univ. drd. Iulian Stana, precum şi alocuţiunile oficialităţilor.

De asemenea, a luat cuvântul şi un reprezentant al studenţilor, care a dat citire jurământului studentului. Festivitatea s-a încheiat cu acelaşi tradiţional Gaudeamus Igitur şi imnul UVVG din Arad.

Aceasta este cea de-a 14-a ediţie în care UVVG din Arad – Filiala Zalău deschide un nou an universitar.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 1 octombrie 2012 at 12:09 - Reply

    da cu popa ce-ati facut?

Lasa un Raspuns »