Festivitate emotionanta la Liceul cu Program Sportiv

Magazin Salajean 18 iunie 2012 0

Festivitate emotionanta la Liceul cu Program Sportiv Festivitatea de absolvire a claselor a VIII-a A si B de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau a avut loc vineri dimineata, intr-o atmosfera aparte. La initiativa profesorului Mirel Seisanu, a fost improvizat un castel, prin care elevii celor doua clase de a VIII-a si-au facut aparitia in fata celor prezenti la eveniment. Festivitatea a inceput cu un scurt moment teatral, cativa elevi imbracati in castelani dansand pe ritmuri de menuet, dupa care alti doi elevi, garzile castelului, au anuntat sosirea celor doua armate, clasele a VIII-a A si B. Strajerul le-a adresat cateva intrebari celor doua armate, dupa care absolventii celor doua clase si-au facut aparitia in fata dascalilor, parintilor si celorlalte rudenii prezente la festivitate.

A urmat momentul emotionant al predarii cheii, cateva discursuri ale elevilor, dupa care au fost anuntati si si rasplatiti premiantii.

Odata cu absolventii celor doua clase, au predat cheia si au spus Adio! carierei de dascal invatatoarea Viorica Milas, profesoarele Elena Blaj si Iuliana Marginean, dascali care si-au dedicat intreaga viata acestei meserii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »