Elevii sălăjeni vor avea lapte şi corn în pauza mare

Mihaela Moldovan 28 august 2012 0
Elevii sălăjeni vor avea lapte şi corn în pauza mare

În timp ce părinţii şi copiii numără zilele rămase până la deschiderea noului an şcolar, autorităţile sălăjene au pe ordinea de zi, în această perioadă, încheierea contractelor de furnizare a laptelui şi a cornurilor pentru pauza mare.

Consiliul Judeţean Sălaj a demarat în luna iunie a anului curent procedurile de licitaţie publică privind încheierea contractelor de furnizare a produselor de panificaţie şi a celor lactate pentru ca Programul „Laptele şi cornul” să fie derulat fără probleme în unităţile de învăţământ din judeţ. În anul şcolar 2012 – 2013, peste 26.000 de preşcolari din învăţământul de stat şi privat, elevi ai claselor I-VIII Sălaj, dar şi elevi din clasa pregătitoare, vor trebui să aibă zilnic, în pauza mare, laptele şi cornul asigurate ca şi gustare din bugetul de stat.
În vederea încheierii contractelor, anunţul de licitaţie pentru furnizarea produselor de panificaţie este publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), având ca şi termen limită pentru depunerea ofertelor sau cererilor de participare 11 septembrie 2012. Potrivit Biroului de presă al Consiliului Judeţean (CJ), la data respectivă va avea loc şi deschiderea ofertelor, valoarea estimată a contractului fiind de 1,36 milioane de lei (fără TVA, n.r.). În cazul licitaţiei pentru furnizarea produselor lactate, data limită pentru depunerea ofertelor, respectiv deschiderea lor, este 6 septembrie 2012. Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 3 milioane de lei (fără TVA, n.r.). „Pentru ca toţi cei 26.473 de elevi şi preşcolari din Sălaj să beneficieze de produsele lactate şi de panificaţie din prima zi de şcoală, Consiliul Judeţean Sălaj a demarat luni, 27 august 2012, conform reglementărilor legale în vigoare, procedurile de negociere fără publicarea unui anunţ de participare pentru încheierea contractelor de furnizare a produselor de panificaţie şi a celor lactate. După finalizarea procedurilor, Consiliul Judeţean va încheia contractele de achiziţie pentru perioda de timp cuprinsă între data de începere a anului şcolar şi data de finalizare a licitaţiilor publice aflate în derulare”, ne-au declarat reprezentanţii Biroului de presă al CJ Sălaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »