Elevii sălăjeni, matematicieni de top

Mihaela Oprea 7 noiembrie 2012 3
Elevii sălăjeni, matematicieni de top

Zeci de elevi din şapte judeţe din ţară, printre care şi Sălajul, s-au luptat pentru primele locuri la cea de-a XVII-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică “Alesandru Papiu Ilarian”, susţinut în perioada 26-27 octombrie, la Tîrgu Mureş. Două dintre premiile acordate au fost ocupate de elevii judeţului nostru.
Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, echipajul sălăjean a fost format din opt elevi, toţi de la Colegiul Naţional “Silvania” din Zalău: Ana Moldovan, Alexandru Başa, Oana Brisc, George Cimpoieş, Kovacs Agota, Andrei Buboi, Horea Mureşan şi Ramona Ţolaş. Dintre aceştia, Horea Mureşan a obţinut premiul al II-lea, iar George Cimpoieş o menţiune specială, ambii având ca îndrumător profesorul Ioan Jecan.
Lotul sălăjean a fost însoţit de profesorul Nicolae Fărcaş, de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău. Au participat elevi şii profesori din judeţele: Cluj, Harghita, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sălaj şi Sibiu.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 7 noiembrie 2012 at 23:18 - Reply

    Felicitari elevilor si profesorilor lor!!!

  2. Anonim 10 noiembrie 2012 at 07:54 - Reply

    Farcas cred ca nu a fost cu ……..sticluta!

  3. Anonim 13 noiembrie 2012 at 07:59 - Reply

    La cate ore de meditatii platesc parintii sunt putini premiantii.De castigat au doar profesorii de mate.

Lasa un Raspuns »