Elevii sălăjeni, implicaţi în protejarea naturii

Flavia Pintea 12 aprilie 2013 3
Elevii sălăjeni, implicaţi în protejarea naturii

Elevii Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” şi ai Liceului Pedagogic “Gheorghe Şincai” din Zalău au participat, în perioada 1-5 aprilie, la o serie de acţiuni de ecologizare derulate de Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Sălaj. Potrivit reprezentanţilor SGA Sălaj, în săptămâna 1-5 aprilie, sub sloganul “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, s-a derulat în şcoli gimnaziale şi licee proiectul de educaţie pentru mediu “Protejăm natura pentru viaţă”, iniţiat de Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice-Ministru Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Proiectul a fost lansat de ministu delegat, Lucia Ana Varga şi a avut ca scop formarea şi educarea tinerilor în spiritului respectului pentru natură şi asumarea responsabilităţilor de către aceştia în ceea ce priveşte gestionarea raţională a resurselor naturale, respectiv apa şi pădurea.

Potrivit Dorinei Olar, purtătorul de cuvânt al SGA Sălaj, în Sălaj, au fost implicaţi 60 de elevi şi trei profesori de la două unităţi de învăţământ, respectiv de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” şi Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai”. Printre activităţile desfăşurate s-au numărat acţiuni de ecologizare, plantări de puieţi, o expoziţie de desene şi dezbateri pe teme de protecţia mediului.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. nae l. 12 aprilie 2013 at 15:28 - Reply

  Cat de frumos ne povesteste autorul prezentului articol despre implicarea elevilor in actiuni de protectie a naturii,fara sa sufle un singur cuvantel, despre implicarea Ocolului Silvic Stejarul , in taierea abuziva a padurilor primariei Zalau !!!

  • anca 12 aprilie 2013 at 17:31 - Reply

   Si asta poate pentru ca problema care-ti da tie dureri de cap nu are nici cea mai mica legatura cu subiectul articolului… Ce zici? E o explicatie logica pentru frustratul de tine?

   • Anonim 12 aprilie 2013 at 20:16 - Reply

    oare de ce e frustrat Nae?

Lasa un Raspuns »