Elevii sălăjeni, invitaţi să participe la concursul “Alege! Este dreptul tău!”

Magazin Salajean 4 martie 2011 0

Elevii sălăjeni, invitaţi să participe la concursul “Alege! Este dreptul tău!”

O nouă ediţie a concursului naţional Alege, este dreptul tău este pe cale să înceapă. Organizat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, acest concurs se adresează tuturor elevilor din şcoli generale şi licee, indiferent de profil.

La nivelul judeţului Sălaj, faza judeţeană a competiţiei se va desfăşura în data de 18 martie, la Grupul Şcolar Voievodul Gelu din Zalău. Potrivit directorului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sălaj, Claudiu Silaghi, concursul cuprinde două secţiuni. Pentru elevii de gimnaziu se va organiza un concurs de desene, în timp ce la clasele de liceu, competiţia va consta în alcătuirea unui eseu literar şi un test grilă. Tema concursului pentru anul acesta este informarea completă, corectă şi precisă – un drept şi o necesitate pentru consumatori, a declarat Silaghi.

Potrivit acestuia, câştigătorii competiţiei la nivel de judeţ vor participa la faza naţională a concursului.

Concursului naţional şcolar pe teme de protecţia consumatorilor Alege! Este dreptul tău!, aflat la a IX-a ediţie, se organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Protecţiei Consumatorilor, stabilită la data de 15 martie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »