Elevii Grupului Scolar Mihai Viteazul au dansat printre stele

Magazin Salajean 6 aprilie 2012 0

Elevii Grupului Scolar Mihai Viteazul au dansat printre stele Activitatile stabilite de elevii de la Grupul Scolar Mihai Viteazul din Zalau, in cadrul programului national Scoala Altfel, au dat dovada de creativitate si implicare in ceea ce inseamna actiuni extracurriculare. Doua activitati de genul au avut loc in cursul zilei de ieri, sub indrumarea profesorilor de la catedra de fizica a unitatii scolare.

Un vadit interes au prezentat elevii pentru activitatea desfasurata sub denumirea Dansand printre stele, parte din proiectul international Noaptea lui Yuri. Astfel, adolescentii au confectionat din materiale reciclabile palarii si costume reprezentand planetele Sistemului Solar, precum si alte fiinte din cosmos. In timpul prezentarii, elevii au descris in poezii, dar si din informatiile acumulate la orele de fizica fiecare planeta in parte.

De asemenea, elevii au intrat in laboratorul de fizica unde au confectionat dispozitive artizanale functionale, realizate din materiale reciclabile, fiind puse in practica diferite fenomene fizice intalnite de zi cu zi. Toate materialele au fost expuse in laborator.

Activitatile zilei s-au incheiat cu un party de zi in care elevii au dansat, au ascultat muzica si, totodata, au participat la un concurs de karaoke. Coordonatorii acestor activitati si responsabili de proiect sunt profesorii: Mariana Driha, Doina Pop si Rodica Damsa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »