Elevii de la CNS – impreuna pentru o actiune caritabila

Magazin Salajean 16 decembrie 2008 0

Elevii clasei a XI-a I a Colegiului National Silvania din Zalau sunt hotarati ca de Craciun sa faca o bucurie unor copii carora viata nu le-a oferit pana acum prea multe sanse. Astfel, prin activitatea caritabila Viata prin obiectiv elevii de la CNS, alaturi de coordonatoarea proiectului, Monica Morar, si sponsorii care li s-au alaturat, vor face o bucurie copiilor aflati in plasament la Manastirea Bic, dar si unui copil de 10 ani din Jibou.

Stefan are nevoie de bani pentru ca se afla deja la a patra operatie care sa-i rezolve problema sternului infundat, avand montata in piept o placa din metal care o sa trebuiasca schimbata in curand. Cazul e cu atat mai impresionant, cu cat Stefan a fost abandonat de parinti si dat in plasament bunicilor, alaturi de cei trei frati ai sai.

Impresionati de problemele cu care se confrunta un copil la numai 10 ani, elevii clasei a XI-a I au organizat ieri, in sala festiva a CNS, o expozitie cu vanzare de fotografii ale unor fotografi amatori ai liceului, in scopul suplimentarii fondului de donatii pe care le vor face miercuri in Jibou, acasa la Stefan, iar joi copiilor din Bic, de la Manastirea din aceeasi localitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »