Elevă a Colegiului “API” Zalău, premiată la un concurs regional de matematică

Andreea Vilcovschi 16 mai 2017 1
Elevă a Colegiului “API” Zalău, premiată la un concurs regional de matematică

Un echipaj de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilaria” Zalău a participat, la finele săptămânii trecute, la Concursul regional de matematică aplicată în economie “ECOMAT”, desfăşurat, în acest an, la Bistriţa. Singurul premiu obţinut de lotul sălăjean a revenit elevei Laura Ienciu, din clasa a XI-a, pregătită de profesorul Vasile Sîrb, care a fost răsplătită cu premiul al III-lea.
Concursul “Ecomat” se adresează elevilor de la liceele tehnologice, profil servicii, pe considerentul că pentru această categorie de elevi nu există concursuri specifice care să valorifice cunoştinţele de matematică. Aflat la cea de-a şasea ediţie, este organizat anual, prin rotaţie între trei şcoli: Liceul cu Program Sportiv Bistriţa, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoş” Satu Mare şi Colegiul Economic “Iulian Pop” Cluj-Napoca.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 18 mai 2017 at 08:50 - Reply

    felicitari !

Lasa un Raspuns »