Ecoambasadorii sălăjeni au organizat un târg de Crăciun

Mihaela Oprea 22 decembrie 2012 0
Ecoambasadorii sălăjeni au organizat un târg de Crăciun

Echipa de ecoambasadori din cadrul mai multor unităţi de învăţământ sălăjene au organizat, în această săptămână, un târg de Crăciun. Activitatea s-a desfăşurat la Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, în cadrul competiţiei educaţionale în domeniul protecţiei mediului organizată de reprezentanţii ViitorPlus şi sponsorizată de un operator economic din municipiu.
Potrivit organizatorilor, scopul acestui târg a fost, pe lângă cel de a le oferi ocazia elevilor să achiziţioneze mici daruri pentru cei dragi, şi unul caritabil. Printre articolele expuse la târg au fost puse în vânzare şi produse realizate de copiii de la Centrul de integrare prin terapie ocupaţională din Zalău. Participanţii la târg, profesori şi elevi, au admirat lumânările şi decoraţiunile făcute manual, migala cu care aceşti copii de la centru au creat lucruri atât de frumoase. Sumele colectate prin vânzarea materialelor au fost acordate copiilor de la centru.
Au participat la această activitate elevi de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” şi Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” din Zalău, precum şi ai şcolilor din Hereclean şi Bocşa. În cadrul acestui proiect, ecoambasadorii desfăşoară mai multe timpuri de acţiuni care au ca scop protecţia mediului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »