Echipa Super Fruit, între elevii de la Şcoala “Gheorghe Lazăr”

Magazin Salajean 31 mai 2011 0

Echipa Super Fruit, între elevii de la Şcoala “Gheorghe Lazăr”

Trei studenţi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca, specializarea Publicitate, formând echipa Super Fruit, au fost prezenţi, în cursul zilei de ieri, între elevii din clasele primare ale Şcolii Generale Gheorghe Lazăr din Zalău, pentru lansarea campaniei publice denumită Copiii iubesc fructele, fructele iubesc copiii. Potrivit organizatorilor, această campanie informativă a avut ca scop aducerea la cunoştinţa copiilor, dar şi a părinţilor, importanţa unei alimentaţii sănătoase bogate în fructe. Fructele reprezintă unul dintre alimentele fundamentale în regimul fiecărui copil, acestea oferind organismului în creştere doza de vitamine necesară pentru întărirea imunităţii corpului, pentru dezvoltarea armonioasă a minţii şi pentru acumularea energiei zilnice necesare.

Astfel, elevii celor două clase s-au bucurat de activităţi şi jocuri amuzante realizate pe tema campaniei, ba mai mult, au participat la o discuţie despre importanţa îndrăgirii fructelor, ce a fost desfăşurată de psihologul şcolii. Bineînţeles, prin sponsorizări, dar şi cu sprijinul organizaţiei nonguvernamentale Support for Youth Development Cluj-Napoca, cei trei studenţi au achiziţionat materiale pentru activităţile desfăşurate, au oferit diplome de participare pentru concursul de desen din încheierea programului şi, nu în ultimul rând, au dăruit copiilor fructe proaspete şi gustoase. Nici părinţii nu au fost excluşi din program, astfel încât, fiecare dintre copii şi-a dus pofta de fructe acasă, însoţită de un pliant adresat părinţilor, ce conţine câteva din beneficiile aduse de consumul fructelor.

Campania Copiii iubesc fructele, fructele iubesc copiii doreşte ca elevii din învăţământul primar să fie conştienţi de beneficiile pe care consumul de fructe le aduce în viaţa lor şi să nu se rezume la pauza de măr, ci să aibă o alimentaţie cu adevărat sănătoasă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »