Duminică se afişează rezultatele bacalaureatului de toamnă

Mihaela Oprea 30 august 2012 0
Duminică se afişează rezultatele bacalaureatului de toamnă

Candidaţii sălăjeni sunt aşteptaţi, vineri, la ultima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat. Este vorba de proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susţinută în trei centre de examinare la nivelul judeţului, şi anume: la Grupul Şcolar “Mihai Viteazul” din Zalău, la Grupul Şcolar “Ioan Ossian” Şimleu Silvaniei şi la Grupul Şcolar “Octavian Goga” Jibou.
Inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, Maria Pop, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că primele rezultate vor fi afişate duminică, 2 septembrie, până cel târziu la ora 16. “După afişarea primelor rezultate, candidaţii nemulţumiţi de notare vor putea depune contestaţii în aceeaşi zi, în intervalul orar 16-20. După soluţionarea eventualelor contestaţii, candidaţii vor putea afla, în 5 septembrie, rezultatele finale la examenul de bacalaureat”, a declarat Maria Pop.
În această sesiune de bacalaureat s-au înscris 1.050 de candidaţi. Doar 350 dintre aceştia au urmat cursurile de pregătire suplimentară organizate de licee în scopul însuşirii cunoştinţelor necesare promovării examenului. Promovabilitatea înregistrată în prima sesiune de bacalaureat din acest an a fost de 42,92 la sută.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »