Concursuri si distractie de 1 iunie, in Zalau

Magazin Salajean 31 mai 2012 0

Concursuri si distractie de 1 iunie, in ZalauZiua de 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, se arata una incarcata de evenimente, care de care mai distractive, pentru toti copiii salajeni. Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, impreuna cu Palatul Copiilor din Zalau, pregatesc o serie de activitati pentru a serba, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Zalau, aceasta zi speciala dedicata micutilor.

Potrivit informatiilor furnizate de inspectorul Dorina Ciutre, vineri, incepand cu ora 10, va avea loc o manifestare cultural artistica publica, si anume un spectacol de muzica folclorica si usoara si de dansuri sustinut de catre copiii de la Palatul Copiilor, de la Scoala din Plopis si de la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau.

De asemenea, tot de la ora 10 va fi organizat si un concurs de desene pe asfalt, la care sunt invitati sa se inscrie toti copiii. Competitia va avea loc pe platoul din fata Casei de Cultura, cei mai talentati dintre micutii artisti fiind premiati.

In aceeasi zi, este programat si concursul judetean de desen Ioan Sima, aflat la cea de-a treia editie. Peste 70 de lucrari au fost prezentate de elevi in acest concurs, cele mai bune lucrari fiind expuse pe holul din incinta Casei de Cultura a Sindicatelor. Elevii castigatori vor primi diplome si premii. Castigatorii premiilor I si II vor beneficia gratuit de ore de arte plastice predate de profesori de specialitate, iar marele premiu ii va aduce castigatorului un album de pictura donat de catre Galeriile de Arta Ioan Sima Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »