Concursul “Clinchet de clopoţei”, îmbrăţişat de copilaşi din toată ţara

Mihaela Oprea 12 decembrie 2012 2
Concursul “Clinchet de clopoţei”, îmbrăţişat de copilaşi din toată ţara

VIDEO
Peste 500 de lucrări realizate de preşcolari şi elevi din 38 de judeţe ale ţării, având ca tematică sărbătorile de iarnă, au participat la Concursul Naţional de Creaţie “Clinchet de clopoţei”, lansat de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 10 din Zalău. Festivitatea de premiere a câştigătorilor a avut loc miercuri, la Casa Municipală de Cultură din Zalău, unde au fost prezenţi zeci de copii din grădiniţele şi şcolile din oraş. În final, toţi copiii au plecat acasă cu cadouri, înmânate de invitatul surpriză, şi anume Moş Crăciun.
Au fost prezenţi alături de copii şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, printre care directorul Biblotecii Judeţene “I.S. Bădescu” Sălaj – Florica Pop, viceprimarul Zalăului – Daniela Coţa, un reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj – educatoarea Mihaela Ştirb şi directorul Casei Municipale de Cultură – Gabriela Hossu.
Copilaşii au avut parte şi de un invitat surpriză: Moş Crăciun. Încărcaţi de emoţii şi nerăbdare să vadă ce anume se află în sacul moşului, micuţii au cântat colinde şi au recitat poezii Moşului. Un moment extraordinar a fost susţinut de un grup de elevi, în clasa a II-a, de la Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae” din Zalău. Copiii au prezentat o scenetă prin care micuţii din sală să cunoască povestea Pomului de Crăciun. Drept răsplată, fiecare copil a primit cadouri din sacul lui Moş Crăciun.
Organizatorul concursului, educatoarea Claudia Blaj, a declarat că acest concurs a fost extrem de bine primit de către copiii din toată ţara. “Concursul nostru s-a adresat preşcolarilor şi elevilor din clasele pregătitoare din toată ţara. Ideea a fost foarte bine primită, dovadă fiind cele peste 500 de lucrări trimise de copii din 38 de judeţe ale ţării”, a declarat Claudia Blaj.
Potrivit sursei citate, o parte din lucrările copiilor au fost prezentate într-o expoziţie deschisă în holul Casei de Cultură, majoritatea lucrărilor fiind expuse la sediul grădiniţei organizatoare.
Concursul Naţional de Creaţie “Clinchet de clopoţei” este organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 10 din Zalău, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Bibloteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj şi Casa Municipală de Cultură Zalău.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 16 decembrie 2012 at 22:35 - Reply

    Acest concurs a fost conceput si organizat de mai multe educatoare de la gradinita 10 . E un detaliu mic , dar e bine de stiut pt. editiile viitoare.

  2. Anonim 16 decembrie 2012 at 22:38 - Reply

    Comentariul de mai sus este scris de COSTE OLIMPIA , unul dintre coordonatorii acestui concurs.
    Va multumesc!

Lasa un Raspuns »