Concurs judetean, la Varsolt

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

Vineri, 27 ianuarie, s-a desfasurat la Varsolt a 13-a editie a concursului Pe aripile basmelor, concurs a carui tema a presupus verificarea cunostintelor din domeniul literaturii populare maghiare si la care au participat 68 de elevi apartinand claselor II-IV, de la scolile din Salaj.

Concurentii au fost organizati in 17 grupe a cate patru elevi, de la scolile din: Pericei, Nusfalau, Panic, Jibou, Crasna, Sarmasag si Simleu Silvaniei. Activitatea a fost organizata de invatatorii de la Scoala Gimnaziala Varsolt in colaborare cu Centrul de Cultura si Arta al judetului Salaj.

Organizarea concursului n-ar fi fost posibila fara sprijinul Primariei Varsolt care, ca de obicei, s-a implicat si de aceasta data in derularea in bune conditii a activitatii.

Cele doua grupe castigatoare au fost reprezentate de elevi de la scoala din Sarmasag care, in perioada 16-18 martie, vor participa la faza nationala, ce se va desfasura la Oradea si va fi finantata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »