Concurs de recitare pentru preșcolari

Magazin Salajean 17 mai 2011 0

Concurs de recitare pentru preșcolari

Cea de-a patra ediție a concursului „Cel mai bun recitator”, care a avut loc sâmbătă, 14 Mai 2011, a fost mult așteptată atât de către organizator, Grădinița cu Program Normal Crasna, cât și de către participanții la această ediție, care au fost copii preșcolari de la diferite grădinițe din Sălaj și gădinița parteneră din Tășnad, județul Satu- Mare.

Copiii emoționați, dar nerăbdători să arate juriului și publicului talentul de recitatori, au venit din Zalău, Cizer ,Huseni ,Horoatu Crasnei ,Jibou ,Tasnad ,Starciu ,Marin ,Peceiu ,Pericei si Crasna . Prichindeii au concurat pentru a obține un premiu cât mai mare sau pur și simplu pentru a se bucura de atenția și admirația spectatorilor.Copiii au fost însoțiți de părinți, educatoarele îndrumătoare sau directori cum au fost cei din Pericei care au venit cu d- na Filip Gyongyi-Ana care este și membru în Consiliul Consultativ al educatoarelor.

Concursul a fost demarat prin cuvântul de deschidere al coordonatoarei de structură Bartha Edit și salutul d-lui primar Pop Emeric care i-au încurajat pe copiii participanți și le-au urat mult succes.Un grup de copii de la grădinița gazdă, îndrumați de educatoarea Hosu Ana, au prezentat un scurt program artistic .

Buna desfășurare a concursului nu ar fi fost posibilă fără ajutorul juriului format din Mercea Claudia- profesor de limba și literatura română ,Chiș Viorica-învățătoare și Unimătan Zamfira-învățătoare.

Talentul celor mici a fost răsplătit cu diplome, cărți și premii. Fiecare recitator a plecat acasă cu o mică răsplată, dar dintre toți aceștia s-au evidențiat :Maioș Bianca –Gr.Peceiu, ed.Breje Victoria , Cadar Alexandru-Gr.P.P Crasna , ed.Ghile Margareta , But Raluca-Gr.Peceiu, ed.Breje Victoria , Panc Mario-Filip-Gr.Starciu ed.Petreuș Ileana și Onica Dan-Gr.P.P Crasna ,ed.Iacob Anca.

Am avut și sponsori care ne-au sprijnit în realizarea și buna derulare a concursului, de aceea vrem să le mulțumim și să îi felicităm pentru implicare.

Nimic nu ar fi fost posibil fără strânsa colaborare a cadrelor didactice de la grădinițele participante și fără concurenții foarte talentați, de aceea ținem să le mulțumim. Încă o dată copiii au demonstrat că deși se află la o vârstă fragedă pot fi și ei fermecați de frumusețea poeziei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »