Concurs de eseuri pentru elevi

Magazin Salajean 23 mai 2011 0

Concurs de eseuri pentru elevi

Elevii sălăjeni de gimnaziu şi liceu pot participa la o nouă ediţie a concursului de eseuri « Eroii sălăjeni şi faptele lor ».

Competiţia se desfăşoară sub egida Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj, în parteneriat cu Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, Biblioteca Judeţeană „Ioniţă Scipione Bădescu”, Direcţiei Judeţene a Arhivelor Statului, Asociaţiei Jurnaliştilor din judeţul Sălaj, Casei de Asigurări de Sănătate şi Biroului de Informare al Parlamentului European în România.

Concursul constă în transmiterea electronică la adresa de e-mail concurs@prefecturasalaj.ro a unui eseu care să prezinte aspecte inedite legate de viaţa şi activitatea unei personalităţi locale sau naţionale care a a avut influenţă asupra istoriei locale. Termenul limită pentru transmiterea eseurilor este luni, 30 mai 2011, ora 16.00.

Câştigătorii ambelor secţiuni vor fi invitaţi să îşi prezinte public lucrările în cadrul Simpozionului organizat de Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj, în data de 1 iunie 2011, începând cu ora 10.00. Premiile se vor acorda în cadrul manifestărilor care se vor desfăşura în data de 2 iunie 2011, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Eroilor, iar lucrările premiate vor fi publicate într-o broşură editată de Centrul de Cultură şi Artă şi care va fi lansată în luna septembrie 2011, cu ocazia comemorărilor de la Ip şi Treznea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »