Concurs cu premii in bani pentru profesorii zalauani

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

Concurs cu premii in bani pentru profesorii zalauani

Cei aproximativ 550 de dascali zalauani care au participat la programul de formare IT Certificare ECDL a cadrelor didactice din Zalau, un nou pas spre integrarea tehnicilor IT la orele de curs mai au trei zile pentru a se inscrie la un concurs cu premii organizat de Inspectoratul Judetean Scolar Salaj. Pentru participarea la acest concurs, cadrele didactice, dar si personalul auxiliar care au participat la programul mentionat vor trebui sa depuna la inspectorat o fisa tip si un portofoliu cu un proiect de prezentare a lectiei in format electronic.

Potrivit inspectorului de specialitate Mirel Matyas, aceasta competitie are rolul de a motiva cadrele didactice pentru punerea in aplicare a ceea ce au invatat pe parcursul programului de formare IT. Perioada de inscrieri a demarat inca din 26 martie si se va incheia in 4 aprilie. In intervalul 19-23 aprilie, dosarele depuse de catre candidati vor fi evaluate, urmand ca in 25 aprilie sa fie desemnati castigatorii. Vor fi acordate cate trei premii si doua mentiuni pentru fiecare sectiune (pe discipline). Astfel premiul I va aduce castigatorilor cate 800 de lei; premiul II – 700 de lei; premiul III – 600 de lei, iar pentru mentiuni se vor acorda cate 400 de lei. De asemenea, vor fi acordate castigatorilor si echipamente de birotica si carti de specialitate.

Fondurile de premiere sunt alocate din fonduri europene, accesate prin proiectul amintit. Premierea va avea loc in data de 30 aprilie, cand absolventii vor primi certificatele ECDL.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »