Concurenta mare pentru un post de profesor suplinitor

Magazin Salajean 10 august 2010 0

Concurenta mare pentru un post de profesor suplinitor

Peste 350 de candidati se lupta pentru cele aproximativ 200 de posturi de suplinire disponibile in invatamantul salajean pentru anul scolar urmator. Este vorba de candidatii care au promovat examenul de titularizare din 14 iulie si care nu au fost repartizati pe post, precum si de cei care au obtinut minim 5 la concursul de suplinitori organizat saptamana trecuta.

In cursul zilei de sambata, cei 158 de candidati care au sustinut concursul de suplinire organizat la Scoala Simion Barnutiu din Zalau, in zilele de 5 si 6 august, au aflat cum s-au descurcat la testare. Dintre acestia, doar trei s-au aflat sub linie, fiind notati sub 5 la concurs.

Conform calendarului miscarilor de cadre, rezultatele finale vor fi afisate doar dupa solutionarea contestatiilor, mai precis in cursul zilei de astazi. Candidatii salajeni insa nu trebuie sa-si faca probleme in privinta acestei etape de concurs, deoarece niciun candidat nu s-a plans oficial de notare. Potrivit inspectorului de resurse umane din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Viorel Lungu, 110 candidati au sustinut joi probele orale de concurs, dintre care trei au fost declarati respinsi, iar alti 48 de candidati au participat la probele scrise, toti reusind sa treaca examenul.

Cele aproximativ 200 de posturi de suplinitor vor fi repartizate in sedinte publice la sfarsitul lunii: in 24 si 25 august – posturile de suplinitori calificati, iar in 30 august – cele de suplinitori necalificati. La aceste sedinte de repartizari vor putea participa cei 155 de candidati care au promovat concursul de suplinire si cei 200 de candidati care au participat la concursul de titularizare din 14 iulie si care nu au fost repartizati pe post.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »