Circa 7.700 de elevi primesc gratuit rechizite scolare

Magazin Salajean 25 august 2010 0

Circa 7.700 de elevi primesc gratuit rechizite scolareAproximativ 7.700 de elevi salajeni care provin din familii defavorizate, ale caror venituri nu depasesc 150 de lei pe membru, vor primi rechizite scolare. Pentru judetul Salaj, Ministerul Educatiei a alocat aproximativ 200.000 de lei pentru cumpararea minimului de rechizite scolare de care un elev are nevoie.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj a semnat, in cursul zilei de ieri, contractul cu societatea care va distribui catre scoli rechizitele destinate copiilor care provin din familii nevoiase. Luni a avut loc licitatia pentru achizitionarea de rechizite scolare, licitatie la care s-au prezentat trei societati comerciale. Cu una dintre acestea am semnat astazi (n.r. ieri) contractul pentru achizitia materialelor.

Vom incerca astfel sa oferim rechizite, in prima zi de scoala ori cel tarziu la sfarsitul lunii septembrie, tuturor copiilor care provin din familii defavorizate. Este vorba de aproximativ 7.700 de elevi aflati in aceasta situatie, a declarat inspectorul general scolar al ISJ Salaj, Ioan Abrudan. Potrivit sursei citate, toti managerii unitatilor de invatamant din judet trebuie sa isi trimita reprezentantii la Centrul de Manuale de pe strada Crasnei din municipiu, pentru ridicarea re

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »