Cinci menţiuni speciale, obţinute la concursul „Grigore C. Moisil”

Flavia Pintea 18 martie 2013 3
Cinci menţiuni speciale, obţinute la concursul „Grigore C. Moisil”

Elevii sălăjeni s-au întors cu cinci menţiuni speciale şi un premiu I de la concursul interjudeţean de matematică şi informatică „Grigore C. Moisil”. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 15-17 martie, la Bistriţa, reunind elevi şi profesori din judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Sălaj.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Şcolar Sălaj, Marcel Lucaciu, judeţul Sălaj a fost invitat să participe cu un lot format din 32 de elevi, 20 de elevi pentru secţiunea matematică şi 12 elevi pentru secţiunea informatică, zece profesori evaluatori, doi inspectori şcolari şi un profesor însoţitor. Din echipa sălăjeană, patru au obţinut menţiuni speciale la secţiunea matematică, respectiv, Pop Daria Cosmina, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială „M. Eminescu”, Zalău, Todoruţiu Denisa, clasa a VII-a, Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău, Pop Ionuţ Darian, clasa a VII-a, Şcoala Gimnazială „Gh. Lazăr” Zalău şi Sîrca Narcisa Teodora, clasa a XI-a, Colegiul Naţional „S. Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei. Tot la secţiunea matematică, Mureşan Horea, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău a obţinut premiul I, iar la secţiunea informatică a fost obţinută o menţiune de Puşcaş Sergiu, clasa a X-a, Colegiul Naţional „Silvania” Zalău.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 19 martie 2013 at 08:55 - Reply

  clasa a IX nu se scrie ca si clasa aXI-a.

  • Anonim 19 martie 2013 at 09:08 - Reply

   serios? ai facut scoala cu Becali?

 2. pop-cozac emil 19 martie 2013 at 14:13 - Reply

  Felicitari tuturor elevilor si profesorilor lor!!! Succes celor care ne reprezinta la etapa nationala!!!

Lasa un Raspuns »