Cercuri pedagogice in invatamantul salajean

Magazin Salajean 5 decembrie 2007 0

Ioan Abrudan, inspector scolar general in cadrul Inpectoratului Scolar al Judetului Salaj, a informat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca in perioada 14 – 16 decembrie, la Calimanesti, va avea loc Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor (CNE) organism consultativ al Ministerului Educatiei si Tineretului.

Tema adunarii va privi alegerile Biroului Executiv ale CNE pentru anul scolar 2007-2008, iar fiecare judet va fi reprezentat de o echipa formata din trei persoane: presedintele CJE, vicepresedintele CJE si inspectorul responsabil cu activitatea educativa.

Cercurile pedagogice anuntate saptamana trecuta continua in aceste zile cu consilierii educativi, tema disctiilor fiind violenta in spatiul scolar, masuri de prevenire a acestor situatii sau de interventie, unde este cazul. Cercurile se vor desfasura astfel: la Scoala Mihai Eminescu Zalau – scolile din centrul metodic municipal si toate liceele si grupurile scolare din judet, la Scoala Gimnaziala nr 1 Simleu Silvaniei – unitatile de invatamant din bazinul Simleu, iar la Scoala Lucian Blaga Jibou – cele din zona aferenta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »