Casa Corpului Didactic Salaj are un nou director

Magazin Salajean 24 ianuarie 2011 0

Casa Corpului Didactic Salaj are un nou director

La aproximativ o luna de cand a fost numit director al Casei Corpului Didactic (CCD) Salaj, Alexandru Muresan, fostul director al APIA Salaj, trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de vot multiplu, a fost schimbat din functie. Printr-un ordin al ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, postul a fost atribuit metodistului Sanda Bulgarean.

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, ne-a declarat ca postul de metodist ocupat de Sanda Bulgarean i-a revenit fostului director al institutiei, Alexandru Muresan, si vice-versa. Stiu doar ca, la finele lunii decembrie anul trecut, a fost schimbat Alexandru Muresan din functia de director al CCD Salaj, postul revenindu-i metodistului Sanda Bulgarean. Pentru a nu se crea un hoas in privinta reorganizarii postului ramas vacant, Muresan a fost trecut in functia de metodist, ne-a declarat Abrudan.

Noul director al CCD Salaj, Sanda Bulgarean, a fost scurt in declaratii, sustinand ca numirea s-a facut cu delegatie, printr-un ordin al ministrului Educatiei, pana cand va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului cu pricina.

La numirea in functie a lui Alexandru Muresan, deputatul Lucian Bode afirma ca acesta nu a fost sustinut politic, ajungand director al CCD Salaj prin experienta si pregatirea profesionala pe care o are.

Sanda Bulgarean a ocupat functia de metodist in cadrul CCD Salaj din anul 2005.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »