Cantina pentru elevii din Pericei

Magazin Salajean 5 februarie 2009 0

Cantina pentru elevii din PericeiScoala Gimnaziala din Pericei va fi modernizata in acest an, printre obiectivele pe care si le-au propus autoritatile numarandu-se si construirea unei cantine unde elevii sa poata servi masa. Unitatea de invatamant va beneficia si de o noua centrala termica, pentru care se va investi suma de 165.000 de lei, proiectul incluzand si mansardarea cladirii. Pentru acest ultim aspect, autoritatile vor cauta finantare. De asemenea, elevilor le va fi amenajat si un spatiu in care sa poata studia, dupa orele de curs, dar care sa poata fi folosit si la activitati extracurriculare.

In ceea ce priveste curtea scolii, aceasta va fi imprejmuita si asfaltata, spatiile verzi urmand sa fie si ele reamenajate. Alte lucrari vor fi desfasurate la baza sportiva a unitatii de invatamant, unde vor fi construite vestiare si grupuri sanitare.

Reamintim ca, in toamna anului trecut, la scoala din Pericei a fost inaugurata sala de sport, investitie ce a ajuns la 780.000 de euro asigurati din fonduri guvernamentale. Sala are tribune de 150 de locuri, intrari si toalete separate pentru sportivi si spectatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »