Bani de calculatoare pentru elevi

Magazin Salajean 14 martie 2012 0

Bani de calculatoare pentru eleviProgramul national Euro 200 pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea stimularii achizitionarii de calculatoare se va derula si in anul 2012. Beneficiarii acestui program sunt elevii si studentii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 de lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator tip desktop.

Depunerea cererilor privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii unui calculator prin acest program se va face in perioada 1-21 aprilie. Intre 19 aprilie si 19 mai se va realiza evaluarea cererilor de catre comisiile din unitatile si institutiile de invatamant impreuna cu comisiile de ancheta sociala, urmand ca in 31 mai sa fie afisata lista de cereri eligibile pe portalul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Lista beneficiarilor aprobata va fi facuta publica in data de 1 iunie, astfel incat in urmatoarele trei zile rezultatele sa fie postate la nivelul unitatilor de invatamant. Contestatiile se depun in termen de cinci zile de la afisarea listei pe portalul.

Stabilirea numarului de beneficiari se va face in limita sumei alocate acestui program, suma cuprinsa in bugetul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru anul 2012, conform legislatiei in vigoare. Portalul dedicat acestui program este la adresa http://euro200.edu.ro/.

Anul trecut, au beneficiat de acest program 110 elevi din judetul Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »