Astazi, ultima zi de scoala!

Magazin Salajean 22 iunie 2012 0

Astazi, ultima zi de scoala!Mult asteptata vacanta de vara bate la usa. De astazi, elevii din toate unitatile scolare salajene sunt liberi oficial de la orele de curs. Inainte de a uita de scoala in zilele de vara, elevii isi iau ramas bun de la colegii si profesorii lor. Daca unele unitati au organizat ieri festivitatile de final de an scolar, majoritatea si-au programat pentru ziua de astazi manifestarile festive.

Daca elevii de liceu vor petrece aceasta zi alaturi de colegi si profesori, elevilor de gimnaziu, cu atat mai mult celor din clasele primare, le vor sta alaturi parintii, fratii si prietenii apropiati cu imense buchete de flori in maini pentru a-i felicita pentru reusitele scolare.

De asemenea, la momentele festive sunt asteptate si autoritatile judetene si locale, precum si reprezentanti ai institutiilor publice si ai organizatiilor politice.

La festivitatile desfasurate in cursul zilei de ieri, elevii au daruit profesorilor flori, care, la randul lor, i-au felicitat si le-au urat vacanta placuta, dar nu inainte de a inmana diplomele si premiile.

Aproximativ 40.000 de elevi si prescolari intra de astazi in vacanta de vara, urmand a reveni la cursuri doar din 10 septembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »